O nama


Bitoraj je u vlasništvu obitelji Kauzlarić i nastavlja dugu ugostiteljsku tradiciju prvog fužinarskog pansiona Neda otvorenog 1933. godine.
Smješten je u samom centru Fužina, dobro okružen stoljetnim goranskim šumama sa osiguranim parkingom za svoje goste. U potpunosti obnovljen u rujnu 2007.g. Bitoraj Vam nudi komociju koja će Vas iznenaditi i opustiti, ne samo Vaše tijelo već i duh.
Naše luksuzno opremljene sobe ispunit će Vaše kako poslovne tako i profinjene privatne zahtjeve. Moderan ADSL pristup internetu omogućit će Vam nesmetano obavljanje posla dok uživate u nezamjenjivom miru goranskih šuma.
Našu već dobro provjerenu gastronomsku ponudu autohtonih goranskih jela uz svakodnevnu živu glazbu imate priliku kušati u a la carte Restoran Bitoraj koji svoje goste neporemećenom kvalitetom privlači ponovno i ponovno.
Razveselite Vaše nepce jelima pripremljenim na našem kaminu i uživajte u igri plamena i toplini koju širi.
S kategorizacijom od četiri zvjezdice "Bitoraj" nudi 18 dvokrevetnih soba, posebnu "Afroditinu sobu", te sobu prilagođenu potrebama invalidne osobe.
Tu je i restoran kapaciteta 75 mjesta, terasa za tridesetak osoba i Salon Diana s 35 mjesta u kojoj je sadržajom prilagođeno i održavanje poslovnih sastanaka.
Salon Diana ima besplatan žični i bežični pristup internetu te veliki LCD ekran za Vaše poslovne prezentacije ili snimke privatnog druženja.

BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.